På väg till Arlanda flygplats

En av Sveriges största flygplatser är Arlanda och det kan även ses som en port ut i världen. Härifrån finns det möjlighet att flyga till över 150 olika destinationer utanför landets gränser. Och för att du enkelt ska ta dig till Arlanda kan du välja bussen.

214-Arlanda-flygplatsDet kvittar om du ska ut och resa med familjen eller om du ska på en jobbresa så behöver du faktiskt inte packa bilen för att komma till flygplatsen. Med bussen tar det inte mer än cirka 35 minuter att komma på plats och avgångarna sker var 20:e minut.

Om Arlanda

Du kan i princip ta dig vart du vill i världen när du befinner dig på Arlanda flygplats. Förutom 150 destinationer i världen kan du flyga till 30 destinationer inrikes. Flygplatsen är belägen i Sigtuna kommun i Stockholm och mer än 80 olika flygbolag finns representerade. Under tiden du befinner dig på plats innan flyget avgår finns det flera olika sätt att förströ dig. Låt dig väl smakas på kaféer, restauranger, växla pengar eller shoppa loss i butikerna. Givetvis finns det också möjlighet att stanna över natten så som på andra flygplatser.

Köpa biljetter

Det är nästan alltid en fördel att köpa biljetter till transfern innan du ska iväg. På hemsidan blir det möjligt att få billigare biljetter. Även ungdomar och seniorer får rabatterade biljetter. Dock kan du också köpa biljetter via informationsdiskar. För det kan vara skönt att ha koll på läget innan det är dags att gå utanför dörren. Då vet du vart du skall och hur du kommer till flygplatsen snabbt, billigt och bekvämt. Det finns även tillgång till WIFI och eluttag ombord.