Populära träningsarmband Withings Pulse O2, Misfit Shine och Samsung Gear Fit

samsung-gear-galaxy-fitMer och mer träningsarmband börjar släppas. Det ryktas till och med att Apple ska göra en aktivitetsmätare och smartwatch som ska heta iWatch. Vi ser med stora spänning fram emot den kommande hösten och vintern.

De träningsklockar eller träningsarmband som jag tänkt prata om här Withings Pulse, Misfit Shine och Samsung Gear Fit. De är perfekta att använda till för att mäta din motion, träning och hälsa.

Withings Pulse O2

Ska du ut och springa och hålla koll på dina träning så kan det vara att ha en träningsklocka som t.ex. Withings Pulse O2. Withings Pulse O2 är ett modern träningsarmband så både mätare aktivitet och hälsan. Det går bra att ha den runt armen eller fästa runt kläderna.

Misfit Shine

Misfit Shine är väldigt speciellt då det inte finns någon design som liknar denna. Misfit Shine är specialdesignad för att man ska kunna använda den på många olika sätt. Jag har sett flera som har Misfit Shine runt halsen, armen eller till och med runt foten!

Samsung Gear Fit

Samsung Galaxy Gear Fit är en ursnygg träningsarmband från Samung. Samsung Galaxy Gear Fit finns i olika färger. Den kan övervaka din sömn, den har stopphr, Timer. Det som är riktigt häftigt är att den har en böjbar SUPER Amoled skärm. Ska du träna, på gym eller springa så är Samsung Galaxy Gear Fit ett super bra alternativ.